Producten

Het concept

Bent u professioneel schoolfotograaf en wilt u eenvoudig foto’s verkopen zónder commissie te betalen per foto? Verkoop online uw schoolfoto’s met uw eigen webshop van ProfotoSales. U richt uw webshop helemaal in naar eigen wens en bepaalt uw eigen producten en prijzen per school. Het contact met uw klanten (de ouders van de kinderen) houdt u in eigen hand. Wel zo persoonlijk. Aan ProfotoSales betaalt u alleen een vast laag maandtarief voor de hosting van de foto’s en de webshop.

Zo werkt Profotosales

U uploadt de schoolfoto’s naar de webshop. Het systeem genereert inlogkaartjes waarmee uw klanten kunnen inloggen in de beveiligde omgeving en foto’s kunnen bestellen. De betalingen gebeuren rechtstreeks aan u met iDeal, zonder tussenkomst van ProfotoSales. De bestellingen die uw klanten plaatsen, komen automatisch in ons vaklab terecht. Profotonet zorgt vervolgens voor de complete afhandeling van de order.

Producten

De kosten en opbrengsten

ProfotoSales is bedoeld voor professionele schoolfotografen die meerdere (grote) scholen per jaar fotograferen. Voor deze fotografen kan Profotosales al snel vele honderden euro's voordeel opleveren! U betaalt namelijk nooit commissie over verkochte foto's, maar betaalt enkel een maandelijkse bijdrage.

Voor het opzetten van uw eigen webwinkel, de hosting van uw foto's en de professionele support bieden wij u een abonnement aan waar u verder geen omkijken meer heeft naar bijkomende zaken zoals opslag en dataverkeer. Kijk snel of ProfotoSales ook voor u de beste oplossing is!

Abonnement en vergelijking